GESUNDENS fiskevårdsområdesförening


KALLELSE.


Medlemmar och ombud i Gesundens fvof samt alla intresserade hälsas hjärtligt välkommen till vår årsstämma på Höggården söndag den 27 mars. Sten Carlsson från Jämtlandsdistriktet av fiskevattenägarna deltar. Vi börjar klockan 18:00


Styrelsens verksamhetberättelse och budget för 2011 likaså styrelsens förslag till avgift för fiskekorten finns också tillgängliga hos John-Erik Johansson.

 

 Hur kan vi använda våra vanligaste fiskar? Kom och var med på en spännande kväll som börjar klockan 18:00.



Gesundens fvof verkar för ett ökat utnyttjande av fisken i våra sjöar. Gemensamt med Stuguns hushållningsgille har vi bjudit in den kände krögaren, fiskaren och musikanten Johnny Wiktorsson till årsmötet. Han tänker bjuda på något gott men först skall han visa hur man filear en gädda och ge tips på hur man tillreder den. Kanske vi blir bjudna på Kinesisk gäddwok, vi får se vad han hittar på. Har vi tur får vi också höra honom sjunga och spela.


Vi vill också i sammarbete med Hushållningssgillet ta reda på om det finns intesse att följa upp kvällen med en matlagninkurs som har inriktning på fisk nu under våren.

 

OBS! De som köper fiskekort under kvällen deltar i ett lotteri.



Varmt välkomna

Styrelsen i Gesundens f.v.o.f.